четвер, 5 жовтня 2017 р.


"КОЛИ СТАРІСТЬ В РАДІСТЬ"

Акція-вітання


          1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. Повага до старших одна з головних цінностей людської моралі. Саме тому в 1990 році Генеральна Асамблея ООН прийняла рішення про заснування Міжнародного дня літніх людей, призначивши його на перший день жовтня.
               Кожна пора року чарівна по-своєму. Як і кожна мить життя. Дуже виразно це звучить у Мопассана: “Життя – гора. Піднявшись, ти дивишся вгору і ти щасливий, але тільки-но ти встиг дійти до вершини, як відразу ж починається спуск. І спуск швидкий. Саме у цей період спуску починається в житті людини “бабине літо”.
 “Бабине літо” – пора роздумів, незрозумілої щемлячої туги. Чекання чогось світлого. Це зрілий вік людини, коли волосся припадає морозом сивої павутинки, це пора оцінок прожитого, переосмислення пройденої дороги. 
  5.10.2017р. у нашій бібліотеці відбулась зустріч з читачами елегантного віку.
Також  на наше свято завітали учні  дитячої школи  мистецтв № 3. Вони привітали всіх присутніх зі святом та виконали народну пісню  «Ой у вишневому садку»  виконала її акапелло Соха Анастасія.  Пісню «Хортиця - матуся» - дитячий ансамбль «Козачата» концертмейстер Ходаков Віктор Владленович та пісню "Чобітки" Євдокимова Поліна. Відповідальна за виступ школярів  - викладач школи мистецтв №3 Голощапова Н.І..

               

Немає коментарів:

Дописати коментар