четвер, 18 січня 2018 р.



                  Хай в вашій оселі радість панує...

(до свята Водохрещі)

          Сьогодні, 18 січня наша бібліотека провела  в будинку культури "Орбіта" захід разом з Радою ветеранів Вознесенівського району присвячений Водохрещі.
          На святі були присутні 50  ветеранів. Вони з зацікавленістю слухали нашу розповідь про Хрещення, звичаї та прикмети цього свята.
          А також ветеранам було організовано концерт в якому приймали участь хор "Молодиця", "Вознесеночка". А головний гість всієї програми був протоїєрей Свято-Покровського собору отець В ячеслав.

          Шановні наші читачі,прийміть  теплі слова вітання зі Святом Водохрещі, Богоявленням Господнім.
         Прийнявши понад дві тисячі років тому хрещення в річці Йордан, Господь освятив усі водні простори Землі. Сьогодні Він освячує і кожного із нас під час нашого хрещення й, особливо, у День Богоявлення, коли ми очищаємось святою йорданською водою.
            У світлий день Водохрещі нехай свята вода, благословенна Господом, зцілить кожного із вас, ваші душі і тіла.
           І нехай наші річки, де пройдуть завтра обряди Водохрещення, будуть добрим символом нашого духовного очищення та Божої Благодаті над нами.
           У цей величний день щиро бажаємо, щоб ми очистили свої серця від усього недоброго і наповнили їх  любов’ю, миром та великим бажанням бути гідними людьми, українцями, християнами.

Немає коментарів:

Дописати коментар