вівторок, 20 березня 2018 р.

Результат пошуку зображень за запитом "щастя"
         20 березня, світ відзначає Міжнародний День щастя. Свято покликане показати, що щастя - одна з найголовніших цілей людства, і прагнення до нього людей однакове по всій Землі.      
        Рішення про появу такої урочистої дати було прийнято у 2012 році Генеральною Асамблеєю ООН. Тож свято зовсім молоде, і в 2018 році відзначає свій 6-річний ювілей. Але, незважаючи на юний вік, ми з радістю приймаємо позитивний і приємний привід побажати одне одному щастя.    Рецепт щастя:

             Візьміть чашу терпіння, налийте туди повне серце любові, вкиньте дві пригорщі щедрості, хлюпніть туди гумору, посипте добром, додайте якомога більше віри, і все це добре перемішайте. Потім намажте на шматочок відпущеного Вам життя і пропонуйте всім, кого зустрінете на своєму шляху.


         Життя прекрасне та дивовижне і тому кожна людина в світі має бути щасливою. Щасливі люди - запорука гармонії та злагоди у світі.
        Нагадати про щасливі миттєвості людського життя, побажати любові, успіху та гарного настрою нашим відвідувачам  - мета Акції  "Хай щастить вам, люди добрі...".  На наше свято завітав виконувач Андрій Маурін. Він виконав  пісні про кохання та щастя.
           В бібліотеці було створено символічне Дерево Щастя та Чарівна Скриня. Всі відвідувачі філії на згадку про свято отримали в подарунок гарні побажання з Чарівної Скрині які неодмінно здійсняться та вислови   з Дерева Щастя у вигляді книжкових закладок. А закінчилася наша зустріч чаюванням. Всі розходились у бадьорому настрої та майже щасливі.
Результат пошуку зображень за запитом "день щастя в бібліотеці"

Немає коментарів:

Дописати коментар