четвер, 5 квітня 2018 р.


Королева Великоднього столу



Готуємося до великодньої трапези
            З року в рік добре, світле та щедре свято Воскресіння Христового відрізняється ситним трапезним столом, який прикрашають паски, крашанки, весняні салати, м'ясні, рибні та інші страви.
           Ми хочемо представити Вам найсмачніший рецепт паски. Нехай ваш Великдень пройде в теплій та душевній атмосфері, а святковий стіл приємно здивує рідних, коханих і близьких.
           Пишна, класична великодня випічка. Процес приготування тривалий і багатоетапний, зате паски виходять ніжними, солодкими й ароматними.
Інгредієнти:
2 кг борошна
1 літр молока
30 яєць
700 грам вершкового масла
100 грам дріжджів
1 кг цукру
1 чайна ложка солі
1 склянка родзинок
1 чайна ложка кориці
Пів чайної ложки меленого кардамону
Тертий мускатний горіх
10 грам ванільного цукру
Маргарин для змащування форм

Спосіб приготування:
          Насамперед необхідно приготувати опару. Для цього слід поставити на вогонь молоко і потихеньку додати до нього півтори склянки борошна. Ретельно перемішане заварне тісто потрібно поставити остигати. Далі дріжджі розітріть з однією столовою ложкою цукру, і коли вони стануть рідкими, влийте їх у заварне тісто. Перемішайте масу і поставте на півтори години в тепле місце.
          Далі у яєць відокремити білки від жовтків. До жовтків додати цукор і ретельно збити блендером. Потім додайте до яєць м'яке вершкове масло і розітріть до однорідної маси. Посоліть і додайте родзинки. Також до здоби додайте кардамон, корицю, мускатний горіх і ванільний цукор. Перемішайте і влийте в опару.
          Додавайте до отриманого тіста просіяне борошно до тих пір, поки тісто не почне відставати від рук. Викладіть тісто у велику миску і залиште підходити. Цей процес займе близько трьох годин.
          Коли тісто підійде, викладіть його у форми, попередньо змазані маргарином, і випікайте в духовці близько 40-60 хвилин при температурі 180 градусів. Готові паски спочатку повинні трохи охолонути. Тільки після цього їх слід виймати з форм.
           Для приготування білої глазурі збийте міксером два білка і склянку цукру. Змастіть таким кремом верхівки пасок і прикрасьте кондитерською посипкою.

Результат пошуку зображень за запитом "цветы на прозрачном фоне"

Немає коментарів:

Дописати коментар