середу, 19 вересня 2018 р.


ФЕНОМЕН ТВОРЧОСТІ ОКСАНИ ЗАБУЖКО

Результат пошуку зображень за запитом "оксана забужко"

            Сьогодні 19.09.2018р. святкуємо День народження однієї із найбільш яскравих та знакових сучасних українських письменниць – Оксани Забужко. Звісно в її творчому доробку більше, ніж десять книжок. Це й художня проза, й поезія, й філософські дослідження, листування із мовознавцем Юрієм Шевельовим, та навіть книжка-інтерв’ю, яке в пані Забужко брала польська журналістка Ізабела Хруслінська.
            Феномен Забужко Оксана міцніє з кожним роком: більшість визнає її як знакового національного письменника й літературознавця, хтось вписує в ряд титульних українських мисткинь (Леся Українка - Ліна Костенко - Оксана Забужко), хтось просто читав і знає. Інтерв’ю в популярних журналах, фрагменти приватного життя у фотосесіях, виступи на телебаченні, питання й відповіді щодо нагальних державних проблем - усе вкупі наблизило Оксану Забужко до читача і разом з тим підняло її публічний імідж, за яким уже певна недосяжність, культовий образ.
           Вітаємо прекрасну жінку з днем народження! Бажаємо здоров’я і творчого натхнення, любові і уваги, тепла і сонячного настрою, успіхів у всьому, яскравих вражень і веселки емоцій! Нехай у Вашому житті завжди будуть квіти і сюрпризи, посмішки, хороші події, щастя та радості, удачі і везіння!

                                         

Немає коментарів:

Дописати коментар